Otázky

Otázky

Anotace: Mám moc otázek,např. proč zrovna já můžu mít tu nej na světě?proč jsi tak úžasná?proč jsi tak krásná?Odpověď je jednoduchá - jsi dokonalá! Jsi má nej nej nej neeeeeeeeeeejmilovanější! :-*

O kom teď bude řeč?
Neřeknu Janí, heč.

Čti dál a sama uvidíš,
možná se sama podivíš:

Kdo je nejmilejší na celém světě?
Přeci Ty Janí, Ty a já chci Tě!

Kdo je krásnější než všechny ženy?
Ty krásná Janí a já jsem nadržený!

Kdo dokáže mě úplně rozdovádět?
Ty Janí a nebudu Tě podvádět!

Do koho sem celý navždy blázen?
Do Tebe Janí,jdem zas na bazén!

Kdo mě dokáže vždy rozesmát?
Ty Janí,pojď postýlku rozestlat!

Kdo je chytřejší než vědci?
Ty Janí, Ty a já tě chci!

Kdo mě dokáže rozvášnit?
Ty Janí a chci Tě zmučit!

Koho dojme má ošklivá báseň?
Tebe Janí,dáme si znovu lázeň!

Kdo je celý úžasný a citlivý?
Ty Janí,a Tvůj pohled vzrušivý!

Kdo je mě svádí svým tělem?
Ty janí,jsi v mém srdci celém!

Kdo je nejúžasnější na tomhle světě?
Ty Janí!Závěr bude v další větě:

Koho miluju až do nebe?
Tebe Janí - to jen Tebe!
Autor Tomama, 21.02.2008
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí