Tiché vyznání

Tiché vyznání

Anotace: Je těžké vyjádřit slovy to,co je v srdci ukryto,kdo se však bude citů bát,ten bude se trápit a skomírat jak plamen na dně svíčky a pod očními víčky zavládne temnota...

Slzy v očích mých se lesknou
jak hvězdy v oblacích,
sny,jež nezrozeny zesnou,
prach na vzpomínky dých.

Ve víru událostí,
jdu po stopách naděje,
veškeré moje štěstí
pokryly závoje.

Závoje pochyb a otázek
bez řešení,
na bolest,na žal hledám lék,
hledám své rozhřešení.

Jsem pouhý poutník bez tváře,
v hořkost mých úst se samota vrývá,
do cípů bílého polštáře
záplava slz křehké tajemství skrývá...

V hrudi mi třepetá křepelka v letu,
to láska srdce odmyká,
a ústa se bojí říci tu větu...,
jen půlnoc tiše zavzlyká...

V tikotu hodin běží čas,
ten závodník na dlouhé trati,
mé srdce se chvěje a bojí zas.
Když promluví,zase tě ztratí?

City se dál hlásí o slova,
jak květy o sluníčko,
až otevřu víčka z olova
řeknu ti,sladká lásko.
Autor Akrij8, 21.02.2008
Přečteno 440x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda, vzkutku povedená básnička

22.02.2008 12:31:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí