Skříňka

Skříňka

Anotace: Poklady nalezené, poklady vyhozené....

Za výlohou stál,
zboží si prohlížel.
Padla mu do oka skříňka.
Růžová, buclatá, nevinná.
A tak ji koupil.
Nebo byl koupen jí.
Kdopak to přesně ví.
Rozhodně ji vlastnil.
Často z její roztomilé nevinnosti se těšil.
Brzy však odpuzovat ho začala.
Snad proto, že známky použití vykazovala.
Tak se jí zbavil.
Na skládku pohodil.
Pak znovu šel do výkladních skříní pokukovat.
A co ta skříňka skrytá v odpadcích?
Pomalu zetlívá,
poníženě umírá.
Autor hechicera, 21.02.2008
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí