Odpouštím

Odpouštím

Anotace: ....

Odpouštím muži, který mě pokořil.
Odpouštím té která zradila.
Odpouštím lásce, že po cestě se stavila.
Odpouštím životu, že musím jej žít.
Odpouštím tomu, který ublížil.
Odpouštím citu, co pobláznil.
Odpouštím sobě.
Odpouštím, je čas jít dál.
Autor hechicera, 21.02.2008
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí