Malý andílku

Malý andílku

Anotace: ...

Můj malý sladký anděli,
co láska nám vše nadělí?
Čekám tady na tebe,
chci s tebou letět do nebe.

Anděli můj, mám tě rád,
stačí k tobě jeden pád.
Chyť mou duši do svých dlaní,
v hlouby myslím stále na ni.

Sladký anděli, krásná dívko,
chovám se zde jak malé dítko.
Vím, že jsi to stále ty,
koho strašně moc miluji.

Neber všechna slova vážně,
sám jsem s životem již na dně.
Jemná křídla, tváře tvé,
růžoví se v kráse své.

Nevím, kde tě hledat mám,
v nemocnicích nebývám.
Jak potkat tě jen mohu,
když hledím do tváře osudu.

Osud káže jiné věci,
zůstaneš sám bez pomoci.
Já nechci tohle dále slýchat,
chci tě poznat, chci tě líbat.

Jemně tě tisknout k sobě,
lehce hladit křídla tvoje.
Vím to jasně, samota je hrozná.
raději smrt než slova prázdná.

Vše co píši, pravdou jest,
dávám v sázku svou pověst.
O tom jak chci být jen tvůj,
krásná dívko, malý andílku můj.
Autor tearful, 22.02.2008
Přečteno 547x
Tipy 2
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí