Kdo z nás?

Kdo z nás?

Anotace: ...ví něco o lásce

Sbírka: Chvilka pro ženu

Můj pot ve Tvých peřinách,
má mokrá vůně ve Tvém ručníku,
zůstaly v tichu Tvého domu.
Kdo z nás pláče víc?

Mé myšlenky se tu posadily,
čekajíc Tvých myšlenek.
Jsme tu každý sám za sebe.
Kdo z nás je více osamocen?

Můj smutek se ti rozložil,
ve smutku Tvém.
Čas stává se ředidlem tohoto.
Kdo z nás je více smutný?

Tíha nevysloveného parazituje
na větě: Miluji Tě!
Láska vplétá se do všech míst.
Kdo z nás ví, co je to láska?
Autor Jana Marie, 22.02.2008
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí