Poprvé a navěky

Poprvé a navěky

Anotace: Dělám tak nějak obnovu svých věcí, takže jsem tu nějaku dobu měla jen něco málo. Teď už sem všechno postupně budu vracet:)

Stojím před tebou,
a jediným svědkem svíce zářící.
Jen ty, já,
a sen, který byl dosud nesplněn.

Lehám si na postel,
nemůžeš odolat.
Za tento hřích,
nehledám kostel,
nebudu se zpovídat.

Nebudu nás litovat.

Utišuješ sténání slasti,
co vychází z mých úst.
Utišuješ je polibky,
jenže sám magii noci podléháš.

Krví jsme se podepsali,
na místo hříchu.
Upsali jsme se ďáblu,
ale to už ani jeden nevnímáme.

A teď jsme propadli,
věčnému prokletí.

Vždy se budeš chtít vracet,
stala jsem se tvým domovem.
Propadli jsme slabosti,
a nejde z ní ven…
Autor Luccissek, 22.02.2008
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahoj... básničky ti jdou, ale v próze se musíš ještě zdokonalovat... mě vyšla knížka, já vím o čem mluvím... ale jinak básničky perfektní, chválím:...:-D

14.03.2008 21:54:00 | s.kika.a.da

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí