Smutná

Smutná

Anotace: Je mi smutno...

Hledím Ti do očí směle
Jsi snad anděl s ďáblem v těle
Či rytíř v černé zbroji
Co rány na duši něžně zhojí

Dotek hebký, jak kvítek růže
Nic zlého v Tvé náruči na mě nemůže
Zlé sny a temné pocity mizí v dáli
Vzpomínám, jak jsme se spolu smáli

Cítila jsem se šťastná a svobodná
Avšak štěstí byla jsem nehodná
Smutek nakonec uzmul mou duši
Úsměv prý mi sluší

Ale já v slzách se topím
Krutost lidí asi nikdy nepochopím
Na zem dopadají květy růže
Krev smývá Tvé doteky z mé kůže
I když o to nestojím…
Autor Santinan Black, 22.02.2008
Přečteno 354x
Tipy 16
Poslední tipující: Vlk v rouše, Daerfëa, WAYWARD, Charibeja, jedam, C.alwen, Rikitan, Bíša, Kanzy, Di
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

+

23.02.2008 22:34:00 | WAYWARD

Líbí se mi tvoje básně, cítím z nich smutek, ale píšeš krásně. :)

23.02.2008 20:07:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí