Žít z mála...

Žít z mála...

Anotace: ***

Myslíš, že žít můžu jen ze vzduchu?
Že víc k životu nemusí mi být dáno?
Mám zlou, moc zlou předtuchu,
že tohle v knize osudu je psáno.

Jeden polibek, pak dlouho nic,
ztratit se mi z dohledu.
Přece jen ale potřebuji víc,
i když zapřít se hodně dovedu.

Žít jen z té trochy lásky,
co mi můj drahý dáváš.
Na mladém čele přibývají vrásky,
po nocích vedle jiné spáváš.

Zbytky a drobečky, pro mě víc není,
tohle běží mi hlavou v temné noci.
Netuším, zda se to někdy změní,
sami jsme svých činů otroci...
Autor estrellita, 22.02.2008
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: Martinecka23, Kozoroh 1, Cryoman, UCET KE ZRUSENI, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí