Tvá láska

Tvá láska

Anotace: Pro ....

Tvá láska mě srdíčku hřeje,
tvář se z fotek směje.
Úsměv už nevidí,
lidi, co kolem chodí,
Mé oči už nezáří,
duše někde bloudí.
Chci se zase smát,
smutek a strach je ve mně,
Chci zase sladce spát,
tak miluj mě a pojď ke mně..
Autor Mazlinkaa, 22.02.2008
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí