Vnímám tě

Vnímám tě

Anotace: .....

Vidím tvou krásu.
Jsi jak první jarní den.
Přinesl jsi mi spásu.
Láska už není snem.

Slyším tvůj hlas.
Zní jako líbezná píseň.
Smyl jsi pláč z mých řas.
Už mě netrápí tíseň.

Vnímám tvůj dech.
Je jak teplý vánek.
Už nežiji v ochranných zdech.
Díky tobě mám klidný spánek.

Mám ráda tvá slova.
Pohladí a zvednou mi náladu.
Otevírá se mi zahrada snová.
Ráda tě tou krajinou provedu.

Zbožňuji tvé básně.
Jsou pohlazením pro duši.
Lásko, je mi s tebou krásně.
Ale hloubku mých citů netušíš.

Miluji každičkou tvou část.
Jsi můj životní cíl.
Jen a jen tebe budu si přát.
Chci, abys jen mým byl.
Autor little.angel, 22.02.2008
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí