Dal jsi mi

Dal jsi mi

Anotace: .....

Dal jsi mi křídla.
Křídla z lásky.
Ožila nová víla.
Víla z hnědovlásky.

Dal jsi mi radost.
Radost ze života.
Přešla mě zlost.
Zlost i nejistota.

Dal jsi mi smysl.
Smysl, pro co žít.
Patří ti má mysl.
Mysl, v níž musíš být.

Dal jsi mi kouzlo.
Kouzlo milovat.
Chci mít tvé tělo.
Tělo i duši zaprodat.

Dal jsi mi víru.
Víru v budoucnost.
Necítím vinu.
Vinu, že pohřbívám minulost.

Dal jsi mi ten nejkrásnější dar.
Dar, kterého se nikdy nevzdám.
Dal jsi mi sebe a budeme pár.
Pár, který nikdy nebude sám.
Autor little.angel, 22.02.2008
Přečteno 574x
Tipy 2
Poslední tipující: PrincessOfTheNight
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

moc heský basně máš moc takové prožíté a to se mi ta tom líbý bobrý je maš

23.02.2008 17:49:00 | lukasecek15

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí