Trest smrti za lásku..

Trest smrti za lásku..

Anotace: Miluji, nemiluji, opouštím, nechci, ztrácím.....

Dívám se na svět co jsi mi dal..
Ty jsi mě tolik miloval..
Já milovala jen tebe
a srdce mé bylo pro tebe..
Jen pro tebe..

Pro krásné chvíle s tebou,
bych šla klidně cestou zlou..
A plakala bych nejvíce,
kdyby jsi ztratil i mé srdce..
Ty naše srdce..

I když jsi dneska mnohem dál,
než je ten vítr co nám vál,
tam daleko, až v nebesích
jak jsme vstoupali v povětřích..
Tam v povětřích…

Má lásko..

Chci zase slyšet vzdychání
a tvoje krásné volání..
Co krásnou vášeň pohání
a tolikrát k slzám dohání..
To tvé stále volání…

Chybíš mi lásko…

Ta láska už ve mně zhynula
tolik se v žalu topila.
Teď chtěla jenom říci
city já nechci – jdi už pryč
Z mého srdce pryč…

Za všechno já teď děkuji..
A tobě tajně slibuji..
Splnit ti všechno co sis přál..
Ty by jsi to pro mě udělal…

Jen pro mě udělal….

A proto říkám jen Bůh nás suď…
Bůh jen suď…

Nás a naší lásku..
Autor klara07, 22.02.2008
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Bůchví...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o)

23.05.2009 21:34:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí