Zlodějka

Zlodějka

Anotace: ... cítím jí v jarním rozechvění a když ji zahlédnu, usmívám se a kradu... kousek té krásky-lásky do svého srdce...

Láska se dá čichat ve vzduchu,
převážně z jara, když celým krajem voní
pak povznesu se na tělě i na duchu
když dýchám jenom pro ní.
Láska, co kape lidem od brady
je čiré zlato, co víc bych mohla mít,
pak sbírám ji a nehledám v tom záhady,
jsem zlodějem, co o lásce chce snít.
A zase ona, ta čarodějka divá,
co pro ní sebevrazi život prohrávají,
zatímco já, zlodějka jsem chtivá,
dívám se, kde lásku prodávají...
Autor Dilla, 22.02.2008
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: fuu, Juan Francesco de Faro, Danah, Gyllien, WhiteSkull, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Takové čisté...

19.03.2008 00:00:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí