Má...

Má...

Anotace: ...

Trápí mě má sebelítost,
trápí mě má bludná úzkost.

Kéž bych tady nikdy nebyl,
kéž bych na světě nežil.

Starosti se náhle valí,
starosti mou duši halí.

Chybí tvůj něžný dotyk,
chybí mi slova a tvůj povyk.

Když zašeptáš buď můj,
když chci být jen tvůj.

Slova tyto jasná jsou,
slova má jsou lží jasnou.

Nechci mást jen naše smysly,
nechci bourat naše mysli.

Každý víme pravdu svou,
každá jdeme svou cestou.

Snad se cesty jednou střetnou,
snad budeš mou milovanou.
Autor tearful, 22.02.2008
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomama
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí