Copánky II.

Copánky II.

Anotace: ...

Tvoje dva rezaté copánky,
dva rozjívené liščí ocásky,
neustále se mi pletou do snů,
spolu s tebou.

Vypadáš jak masový vrah,
co právě dokázal svou nevinnu.
Jak andílek na provázku,
co ďábla vzal na procházku.

To jsi celá ty.
Ve dne chladná
a v noci....
tak krásně poddajná.
Autor hechicera, 23.02.2008
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: DuDLíčeQ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí