Vůně Španělska

Vůně Španělska

Anotace: Miluji tě moje N°1

Za obroučky tvých brýlí
pozoruji nebezpečné plameny,
které se ti v očích objeví vždy,
když nasedáš na svou milenku ,
a v miluješ se sní v šíleném rytmu
vždy když se řítíš serpentýnami dolů .

Stejně ti září oči jako,
když mě líbáš
a spaluješ mě ve svém náručí .
Když ráno vidím odlesk ,
tvého těla na dlaždičkách
tak už vím co mi po celý život chybělo .
Ty a vůně Španělska ,
A když se spolu milujeme
držím se tě tak pevně jako ,
když závodíme s větrem .

Občas ty více než vítr
mě popoháníš kupředu
a občas více jak slunce
mě spalují tvé polibky .
A občas více než slova
ti dám najevo činy

.....jak tě miluji ...
Autor Cassandra, 23.02.2008
Přečteno 322x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, Vlk v rouše, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen miluj...

23.02.2008 13:54:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí