Smlouva s Ďáblem

Smlouva s Ďáblem

Anotace: ...

V ruce mám svůj ostrý nůž,
odpadá mi z tváře růž.
Bodám do své jemné ruky,
hledám krev na husí brky.

Lehkým písmem jméno své,
podpisuji smlouvy děsivé.
Byl za mnou on, co umí vše,
maličkost prý za to chce.

Duši moji, stejně je temná,
dávám mu ji, je moc cenná.
Nevím, zda to byl dobrý obchod,
teď se připravuji na odchod.

Chtěl jsem míti dívku krásnou,
milou, sladkou, být mi láskou.
Kdybych věděl, že jsi anděl,
prosil bych boha, abych uspěl.

Můj andělíčku malý,
nedovol, ať jsem cílem snadný.
Vymaž moje písmo z listiny,
kde dal jsem svoje jistiny.

Miluji tě, je to boží zázrak,
ať nechá mě ten temný přízrak.
Svoji lásku jsem tu našel,
sám Satan si pro mě přišel.

Je mi líto že tě nemám,
své srdce mu však nedám.
Tepe jenom pro tvou krásu,
čekám tady na tvoji spásu.

Andělíčku lásko moje,
podstupuji muka svoje.
Nelituji svého činu,
miluji krásnou dívčinu.
Autor tearful, 23.02.2008
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nevím, nějak mne nenadchla. Možná to bude tím, že když už čtu vázané verše, asi by bylo dobré, kdyby měly rytmus, ale ten tady dělá trochu kotrmelce.

23.02.2008 08:59:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí