Jednou

Jednou

Anotace: Prostě vyznání..

Jednou

Až jednou odvahu najdu,
za Vámi zajdu
a řeknu Vám,
že jen Vás v hlavě mám.

Že se mi strašně líbíte,
když se smějete,
že mi oči září,
když se Vám objeví úsměv na tváři.

Že zdá se mi o Vás každou noc,
zdá se mi o Vás věcí moc.
A mám přání.
Ať sny se stanou,
věcí skutečnou.
Autor Milas, 23.02.2008
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

dobrý, jen vědět komu to poslat

23.02.2008 20:03:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí