Nejde zapomenout...

Nejde zapomenout...

Anotace: všechno mi tě připomíná.

Odpověděl si mi v dlouhé smsce,
přečíst to jen tak lehce?
s nádechem slz, který se spustěj, když si usmyslíš napsat,
odmítnutí bolí, nechtěl bys to ještě přepsat?

Víš..dlouho mi trvalo než se zeptám zda máš mě rád a jak to myslíš,
jak se teď po odpovědi trápím to ty ani nevíš,
večer sem vzpomínala jak mi bylo hezky,
a pak sem myslela na to, že by bylo pěkný narvat to do nějaký bedny,
otevřít až se mi zase bude chtít,
až budu chtít nějaký den zase sama snít..

u tebe sem cítila v bezpečí,
plánovala sem si budoucnost bez řečí,
a nemyslela na vzdálenost mezi mnou a.. tebou..

chci slyšet kladnou odpověď,
chci abys přijel a všechno mi to řek,
že si mě milovat aspon jednou..
já to nechci mít jako vzpomínku věčnou
Autor Mispul, 23.02.2008
Přečteno 373x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Mary.Cocaine, Kávový Poutník, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš fakt hezky,písni... ;-) Hodíme řeč...nestihla jsem je všechny přečíst,ale líbí se mi...

24.04.2008 12:37:00 | Rošták Domča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí