hledání

hledání

Anotace: opravdu špatná báseň

Sbírka: Míče

Nedaří se nalézt ty správné slova,
které by způsobila, abys mi dovolila
líbat Tvé bříško

nedaří se chovat tak,
abych zaujal Tvou pozornost
a vzbudil touhu

včera na plese
lodičky, večerní šaty, nalakované nehty
tak moc jsem toužil svírat ženskou dlaň

roj světel a kolotoč pohybů
co udělat, aby se naplnila tajná přání
sedmička bílého vína, špatná volba

asi je něco špatně
schopnost říkat jen to
co tě vůbec nezajímá

snílek bláznivý
čeká snad, že mu řekne: dovolím ti líbat své rty?
opravdu bláznovství
Autor Robby Hartmann, 23.02.2008
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Danah, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

povedené,anokace klame

04.08.2009 13:37:00 | Radek.oslov.Šafárik

Není to špatná báseň,je dobrá,ale je to báseň :-)

23.02.2008 20:11:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí