Noční můra lásky

Noční můra lásky

Anotace: Možná tohle nepatří přímo sem, do lásky, pro někoho by mohla patřit i do strašidelných... Ale vše je láskou spojeno...

Levný parfém nemůže přebít pach
Už dlouho tady nikdo nebyl
Rozhlížím se – je zde cítit strach
Jakoby tu někoho zabil

Stůl je probit loveckým nožem
S námahou ho vytahuju
Minulý křik: Srdcem ho prožeň!
Hlavou nevěřícně pohazuju

Úlek probudil mou slabost
Rudá silueta vystupuje ze zdi
Dříve snad překrásná bytost
Mění v noční můry sny pozdní

Z temných spárů kape krev
Neslyšně se po mně natahují
Líbezný je teď strašný zjev
Ostatky krásy se na ní pohupují

Ze sna vytržen, celý zpocen
Jsem náhle v temném pokoji
Už více nejsem krví zbrocen
Nepodlehl v marném souboji

Líbám tě a hladím po vlasech
Jsi klidnou oporou v mém žití
Tichou oázou po těch hlasech
Jež provázely mě jak vlčí vytí

Teď ležíš vedle mne, slyším tě
Pravidelné oddechování - rytmus
Usmíváš se představám, hlídám tě
Usínám dle tebe - nechtíc ale mus
Autor coMIC HEALs, 23.02.2008
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Vacluvka, jedam, colorka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí