sen o divce se zlatymi vlasy

sen o divce se zlatymi vlasy

Anotace: Další pokus proniknout mezi vás ( upraven pravopis)

Vánek letní čechrá tvé vlasy,
hraje si snimi jak s obilnými klasy.
Krásně voní, krásně se jak řeka vlní.
Dotyk vlasů tvých nejtajnějsí přání splní,
Vánek si snimi rád hraje.
Ležís tam v sadě vlasy rozpuštěné,
kolem tebe vše kvete, voní a zraje.
Jsi jak mocná sluneční paní,
tvé kadeře zlátnou,krásně se ve slunečním svitu vlní.

Každý tvůj zlatý, bujný vlas,
dokáže způsobit spoustu krás.
Je to zázrak, je to sen,
chci cítit vuní tvých vlasů jen.
Nechci se probudit, ať navždy trvá můj sen

Sen o dívce se zlatými vlasy.
Sen o dívce která příchazí ze sna.
Sen o dívce co přichazí z mořského dna.
Sen o tobě.

Ta dívka jednou přijde i ve dne,
třesouci semnou má víčka zvedne.
Otevírám oči vidim ji, krasa se mnou jímá,
prosím ji buď má, ať patří mě láska tvá.
Autor Carlos, 01.07.2005
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí