Miluji tě

Miluji tě

Anotace: Jako každá nikdy nechci žít bez lásky!!

Sbírka: O lásce bez lásky, S láskou bez lásky

Něco se ve Tvém oku třpytí,
vidím co nevídaně svítí,
z Tvého oka něžně padá,
k něžnosti slza malá.
Jako bych viděla do celého světa
a přitom stačila pouze jen jedna věta.
Miluji tě! Nemůžu bez Tebe žít,
jak v této chvíli cítím své srdce bít.
Snad toužím po Tvém něžném objetí.
Oběť jenž nemůžeš poskytnout,
měla jsem se radši na konci světa vyskytnout.
Doufám, že jednou za Tebou poletím.
A radši než přemýšlení k zlosti,
věřím v Tvé vzácné cnosti,
že odpouštíš mi mé hříchy sečné
a zase se přidáš k mé lásce věčné.
Miluji tě. Stačí slůvka prostá,
nikdy už neuslyším slova zlostná.
Miluji tě šťastně spolu budeme žít,
vrať se mi miláčku nemůžu bez Tebe být.
Autor Without Love, 24.02.2008
Přečteno 820x
Tipy 7
Poslední tipující: Azazen, allaan, Baldeus, Norlein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to hrozně krásné vyznání, Dašulie :o* :-P ... jen bych podotkla, aby sis opravila gramatické chybičky (kdybys nevěděla, tak ti s tím ráda pomůžu :-P) a víc by se mi líbilo, kdyby u všech případů slova Ty, Tvůj, a tak, bylo velké T... působí to hned lépe, aspoň na mě tedy :)
jen tak dál, puseno :o*

06.10.2008 19:37:00 | MishaX

krásné..vítej v Literu ;)

24.02.2008 10:24:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí