Oči uplakané!

Oči uplakané!

Anotace: ...

Jen oči uplakané zůstanou
po všech těch slůvkách vyznání
plných lásky a touhy.
Jen oči plné slzí zůstanou
po letech kdy
dávela si plnými hrsmi všem
a najednou koukáš..
.. sama nemáš nic!
Jak prázdná studna
jak vyprahlá poušť
po lásce...pohlazení..
po něžném dotyku.
Jěn oči plné slzí zůstanou.
A nic víc!!!
Autor Zlatičko, 24.02.2008
Přečteno 448x
Tipy 11
Poslední tipující: čertíček, Dejfor, Janetee, el viento, Danah, Nessy, co zivot dal i vzal, jedam, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

I smutek patří k životu.Však ono bude líp!

14.07.2008 10:47:00 | čertíček

Jó, tak to su celá já,
jen oči uplakané,
srdce na kusy rozervané ...
Láska je proradná,
bitva s ní předem prohraná ...

24.02.2008 17:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí