Chci jen...

Chci jen...

Anotace: ...

Chci být jen tvůj, dívko milá,
byla jsi ke mně vždy zdvořilá.

Nevím jak jen říct ti pravdu,
že pro tebe ztrácím svoji hlavu.

Po tobě touží má temná mysl,
vše mi s tebou dává smysl.

Chci ti postavit vysněný dům,
být upřímný k tvým slovům.

Dej mi ruku tvou jemnou,
pojď do domu už jen se mnou.

Kvítky lásky rozkvetou nám,
vše za tvou lásku vydám.

Nikdo netuší, o co nám tu jde,
že naše láska stále ukrytá je.

Chci tě hladit, líbat tě,
tajná lásko, miluji tě.
Autor tearful, 24.02.2008
Přečteno 569x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí