Našla jsem konečně opět lásku..

Našla jsem konečně opět lásku..

Anotace: Možná je konečně ten pravý...

Našla jsem lásku mého života.
Našla jsem lásku v Tobě.
Našla jsem to co jsem hledala tolika dní.
Našla jsem v Tobě to co jsem kdy chtěla mít.
Našla jsem ve tvém srdci štěstí.
Našla jsem v mé duši oheň lásky co plane jen pro Tebe.
Našla jsem jiskru ve tvém oku.
Našla jsem konečně tu pravou lásku??
Našla jsem štěstí a touhu.
Našla jsem to vše v jednom človeku.
Našla jsem cit,který chci na vždy mít.
Našla jsem cestu,kterou chci jen s Tebou
ruku v ruce jít.
Společným životem kráčet.
Na ostatní se už neotáčet.
Snít s Tebou můj a tvůj krásný sen
co našli jsme společně jen.
Jsi pro mně vzduch bez kterého už nemůžu žít.
Jsi pro mně živá voda kterou potřebuji pít.
Chci starat se o naší lásku a pěstovat ji v krásu.
Prožívat dny štěstí.
S Tebou budu ti vším co budeš Mít.

Jsi pro mně prostě vším....

Chci tě na pořád a milovat,tak jak bůh nás milovat naučil..
Autor xHakovaA, 20.09.2004
Přečteno 1013x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí