Silnější než MILUJI TĚ

Silnější než MILUJI TĚ

Anotace: je to pro mého ťulíčka kterého strašně miluji!

Slza myje slzy na mých tvářích.
Jenže bez tebe jest těžké být.
Bez tvého krásného JÁ žít!
Jsi mojí sílou k žití,
jedinou mojí láskou k bytí.
Jsi prostě částí mého Já!

Nikdy o tebe nechci přijít.
Nikdy už bez Tebe být.
Víc, víc než-li den jediný!
Jsi moje hvězda jasná,
noční Luna, co nikdy mi nepohasla.
Jsi prostě částí mého Já!

Myšlenku větší než slova MILUJI TĚ,
jsem ukryl zde v těchto verších,
které zapíšeme v našich srdcích!
Jsi moje okouzlující múza,
moje nejdůležitější srdeční tepna,
jsi prostě částí mého Já!

A proto MILUJI TĚ
Autor J3zus, 24.02.2008
Přečteno 809x
Tipy 4
Poslední tipující: mikky47, PatriceB
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Krásné vyznání, tvé srdce pro ni nikdy nezestárne, jsi tu pro krásu a pro divoký tymián, buď šťastný, pa

25.02.2008 17:04:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí