Květina pro tebe

Květina pro tebe

Anotace: ...

M…á zahrada je květů plná.
I…když nejsou rozkvetlé.
L…áskou zde vše ožívá.
U…věř, že jsou jen pro tebe.
J…emně utrhni si kvítek.
U…kážu ti ten nejkrásnější.
T…en je pro krásu jen tvých křivek.
E…rozí vůní nejzdařilejší.
Autor tearful, 24.02.2008
Přečteno 541x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí