Bez boje

Bez boje

Anotace: I'm leaving my life in your hands, risking it all for the chance to spend with you a few days..

Pojď dáme hlavy hodně blízko
pár tichých chvil kdy blahem oči přivíráš
v tvých očích náhle nebe je tak blízko
a na pár něžných minut i křídla k letu máš

Už není možný nechat štěstí běžet
tvý hladký ruce chladí tam kde horko mi je
jsem plná síly přesto musím zůstat ležet
a zas a znova vláčně se ti vzdávám bez boje
Autor lampicka, 25.02.2008
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: Marupiara, jedam, kroužek, Kozoroh 1, labuť, Bíša, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dáme své hlavy dohromady,
potom pár jisker přeskočí,
Lásko, jsem rád, že mám Tě tady!
Tím splnily se moje sny!

Nenechám běžet štěstí svoje,
v Tvé náruči ho, Lásko, mám,
jsem navždy Tvůj a Ty jen moje,
já odjakživa snad Tě znám...

;oQ

02.03.2008 17:56:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí