pro Jednoho

pro Jednoho

Anotace: ..ksakru jen chemická reakce?nebo kde ta prvotní vášeŇ mizí?a my si pak připadáme bez sebe cizí?!

Sýček v mé hlavě zas pravdu měl
mé strachy on rád vyslyšel,
byl to jen pokus ne vsak dokonaná věc.
Neuvěřitelné zpočátku a smutné nakonec.
Asi jen chemická reakce v nás,
brzo došly tinktury a nekdo nevyčíslil včas!
A tak na me straně ubylo těch kladných látek
a na té tvé si nechtěl připustit početní zmatek.
Otázkou času jen bylo
že se to v tohlen vyvrbilo.
Asi sem sobec a pjekny sráč
že mi to není líto
a kapesníky nesmáčí můj smutný pláč...
Autor Veka, 25.02.2008
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí