Ať se stane cokoliv

Ať se stane cokoliv

Anotace: Věnováno té,které mi jedinná ukázala proč má cenu žít

Nevnímám čas,běžím teď ulicí
nutně ti musím zavolat,
sedím na schodech umírám touhou vlézt ti do dveří,
počítám minuty...tak dlouho mi chybíš,
je to jako zlí sen,potřebuju tě,
užírám se bolestí,byla jsi mi vším,
já neuměl jsem si toho víc vážit,
teď všechno bude jiný...já slibuju všechno,
vytrestal jsem sám sebe,chci s tebou zůstat celý život
Ať se stane cokoliv,budeme mít kupu dětí...a já budu jejich táta...budeme mít dům a zahradu...
AŤ SE STANE COKOLIV VŽDYCKY TĚ BUDU MILOVAT,
A VŽDYCKY PRO TEBE UDĚLÁM ALLES,
MOJE BERUŠKO,
SNESU TI NEBESKÝ OBLÁČEK...snesu vše...jen pro tebe
Miluju tě tvůj Míťánek
Autor Goethe.one, 25.02.2008
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí