Při hodině chemie

Při hodině chemie

Anotace: No je to takový sonet a zase tak trochu vyznání...

Při hodině chemie

Když při hodině chemie,
zůstanou oči moje
na těch Vašich.
Tam někde hluboko v nich.
Stane se ze mě rázem,
rytíř chránící svou zem.
Rytíř co by kvůli Vašim očím,
prošel peklem; prostě vším.
Jen kvůli tomu,
Vašemu pohledu jednomu,
ukradl ukradl bych hvězdu z nebe
nebo vyrval srdce ze sebe.
A já sám,
daroval bych jej jen Vám!
Autor Milas, 25.02.2008
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí