Toužím

Toužím

Anotace: ..opět jedna hodně stará...

Svět:
Pohoda už zase cinkají rolničky
z oblak se snášejí stříbrné krystalky klidu.
Svět tiše oddychuje, usíná.

Já:

Černé kopretiny v tornádu času
ohýbají svá křehounká těla
Měděný kůň obrací hlavu k severu.
Duše se trhá.

Já už tu dál žít nesvedu

Toužím, jak marně!

Toužím do svých dlaní měsíc uchopit
opřít o něj hlavu, celá se v jeho lesku utopit
pak nafouknout ho jak pouťový balónek a uletět
hrát si s modráskem na honěnou
vyhrát v kartách vlastní tvář
schoulit se do stínu a vnímat jeho zář
Chci jak Jupiter cítit se slavně

Toužím tak marně!!!
Autor Noc17, 25.02.2008
Přečteno 479x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, enigman, pejrak, Mácha, Bardot, Bůchví...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

je to cítit, že je starší... ale na tu dobu je pěkná

18.05.2010 21:24:00 | Jiří I.Zahradník

tak utikej žít:-))

27.02.2008 14:58:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí