Zasněžené vzdechy s podporou měsíce

Zasněžené vzdechy s podporou měsíce

Anotace: Teď to docela vystihuje moji náladu

Pojď se milovat při úplňku,
pojď v tom mrazu vkročit do nebe,
najít tu nejhlubší krásu
a zamknout se do sebe.

Přilnout k zemi,
přilnout k závějím,
jak dobře nám je,
to ony neskryjí.

Změnit barvu sněžné doby,
zavřít dráhu věčné zloby,
jíst čokoládové tabulky,
oblečení v barvách Karkulky.

Neskrývat se za slova,
nebýt věčně zasněná,
promlouvat si do duše,
myslet,bavit,Venuše.
Milovat se pořád stále.

Ptám se.Jak dál.
A tak dále.

Pojď chytím Tě za ruku,
můj andílku,
shodíme spolu paruku
a budeme žít v ráji.
Autor come-past, 25.02.2008
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: KLARISA, Danah, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí