Místo dopisu

Místo dopisu

Anotace: ...rozverná ...

Ty,
lásko,
jsi čím dál
tím víc vzdálenější.
Koupím si poštovního holuba.
Bude mi zobat z ruky
a vrkat na římse.
Pošli mi prázdnou obálku,
třeba.
Lásky je jako chleba na světě,
když ne tvoje,
tak jiná pokvete.
Autor Hančí, 20.09.2004
Přečteno 900x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí