Karty osudu

Karty osudu

Anotace: báseň o lásce...

Skládám tady rýmy
o lásce k tobě
bez pocitu viny
koukám ven smutně.

Koukám jak vítr
hraje si s kapkami
snad budeš si zítra
hrát s mými vláskami

Budu tě hladit
konečky vlasů
budu tě svádět
většinu času.

Budu tě líbat
vášnivě na rty
budu tě svlíkat
zamíchám karty.

Karty osudu
budoucí rána
v ruce se oběví
srdcová dáma...
Autor Pajuneta, 25.02.2008
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí