For you...

For you...

Anotace: Čekat na lásku - i když několik let - se někdy opravdu vyplatí... a pak můžete prožívat to co já...:)

Miluji…

Miluji Tvůj pečlivě „rozcuchaný“ účes,
Miluji Tvé ruce a celé Tvé tělo…,
Miluji Tvůj pohled, kterým se na mě díváš,
Miluji, když mě tak nádherně líbáš…
Miluji, když se na mě krásně směješ
a mě tím vždycky rozesměješ.
Miluji, když mě při usínání objímáš…
Miluji, když se na mě tak krásně a roztomile usmíváš…

MILUJI… chvilky kdy můžeme být spolu, ty chvíle, kdy jsme spolu sami, ať už děláme cokoli a jsme kdekoli. Miluji ty chvilky po krásném milování a Tvůj výraz – hned potom – ve Tvé roztomilé tváři!! Miluji chvilky, kdy se na mě tak krásně díváš, kdy mě objímáš, kdy mě líbáš, kdy se na mě usmíváš. Miluji to, že mě dokážeš rozesmát!! Miluji taky chvíle, kdy okamžitě poznáš, že mě něco trápí, kdy poznáš každou změnu v mém chování a v mém hlasu a chceš vědět co se děje a přitom se na mě tak krásně a ustaraně díváš! Miluji, když občas „děláš“ že žárlíš a že ti někdo nebo něco hrozně moc vadí… Miluji ty chvilky, kdy vedle sebe jen tak ležíme a povídáme si.. Miluji chvilky, kdy se procházíme, chvilky kdy se „dohadujeme“ i chvilky, kdy mlčíme… Miluji to, že mi dokážeš poradit a hlavně chceš poradit. Miluji to, že se na Tebe můžu spolehnout a že jsi tu pro mě (a já zase pro Tebe). Miluji Tvé rozpačité a nesmělé chování, když si nejsi něčím jistý nebo někde uděláš chybu… Miluji Tvé krásné smsky, které mi posíláš a které mě často dokážou spolehlivě vehnat slzy do očí. Miluji jak si jdeš za svým a chceš něčeho dosáhnout! Miluji to, jak snad o všem něco víš! Miluji chvilky, kdy jsi šťastný, protože konečně máš, po čem jsi tak dlouho toužil. Miluji vůni Tvé toaletní vody, vody po holení a také Tvého krému… Miluji to, jak se mě usilovně snažíš něco naučit a zároveň se rozčiluješ a divíš, že jsem tvrdohlavá a že se na to chci vykašlat. Miluji chvíle, kdy mi čteš myšlenky a kdy řekneme zároveň něco, co jsme oba chtěli říct. Miluji Tvůj nápad s NAŠÍ písničkou.., která bude jen naše. Miluji to, jak a kdy říkáš Miluji Tě.. Miluji Tvé dárečky, které jsi vlastnoručně dělal a vybíral snad s velkou láskou…Miluji Tě prostě celého..a za chvíle, kdy bych usínala vedle tebe každou noc… a probouzela se každičké ráno polibkem od Tebe…bych dala snad cokoli…!!! Moc mi na Tobě záleží…
Autor Luciene, 25.02.2008
Přečteno 522x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka rosy, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Verše v próze...

25.02.2008 21:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí