Usínám s tebou

Usínám s tebou

Anotace: ...

Usínám a cítím tebe vedle sebe,
tvé oči září jak rozjasněné nebe.
Víčka se mi zavírají,
tvé polibky mi pomáhají.
Ještě nechci ale spát,
chci ti polibek na dobrou noc dát.
Přál bych si tě líbat celou noc,
mazlit jen s tebou se chci moc.
Šeptat ti, že tvůj jsem jen,
jsem s tebou, mám tento krásný sen.
Mám tě tady vedle sebe,
už nepustím ze svých rukou tebe.
Pláču, když usínám sám,
vše jen za tebe každému dám.
Mé přání je usínat jen s tebou,
každý den již trávit ve dvou.
Autor tearful, 25.02.2008
Přečteno 718x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí