Píšu...

Píšu...

Anotace: ...

píšu - co jinak neříkám
píšu - od pravdy utíkám
píšu - chtěl bych Tě stále víc
píšu - nemám však pořád nic
píšu - nevím už co mám psát ale
píšu - srdce Tvé kdybys tak chtěla mi dát
píšu - nemá to cenu přec
píšu - láska je Tvoje věc
píšu - přestat však musím dnes, ale

píšu...
Autor k4m1k4z33, 25.02.2008
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí