V nesnázích

V nesnázích

Anotace: ...

Pozdní hodiny právě nastala,
má mysl potřebuje jít spát,
Má milá mi teď napsala,
jen ji chci své srdce dát.

Nevím, jestli má to cenu,
doufám jen v to nejlepší,
dáváš mi jen tvou důvěru,
že nejsi má nejdražší.

Chci ti říkat miluji tě,
být ti věrným přítelem,
říkat stále nezradím tě,
jsi mým velkým neznámem.

Je to jako utopie,
být v budoucnu spolu,
má láska nic nezakryje,
že to trvá dlouhou dobu.
Autor tearful, 25.02.2008
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí