Trápení

Trápení

Anotace: ...

Jak plakat a být veselý,
vždyť se zde nic nemění.
Srdce bolí velice,
venku je prázdná ulice.
Procházím se po ni v noci,
snažím se žít bez pomoci.
Kdy se sám tu utrápit mám,
své srdce jen tak už nedám.
Potřebuji lásku dávat,
za mou lásku jinou přijímat.
Je to těžké žíti sám,
Bože, komu své srdce dám?
Lásko kde jsi prosím tě,
miluji tě velice.
Stavím velký lásky dům,
aby přiblížil se jen tvým snům.
Denně čítám, lásko má,
proč se tvá láska schovává.
Venku nastala již zima,
půjdu ven jen za nima.
Takto hnusný, černý den,
bude mým šťastným osudem.
Proč se tady trápit mám,
novou lásku v tobě hledám.
Nechci čekat ani jeden den,
zemřel jsem zimou, svým osudem.
Autor tearful, 26.02.2008
Přečteno 403x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Severka, Martanka, Daisy.., Cassandra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strašně pěknéé,a přitom tak smutnéé,,ach jo

27.02.2008 18:05:00 | Tereszka

To je smutný...

26.02.2008 09:12:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí