Neotáčej se za mnou

Neotáčej se za mnou

Anotace: radím ti dobře:-)

Neotáčej se přes rameno.
Možná bys viděl něco, co nechceš...
Tak neohlížej se za mnou!
Co bylo, bylo. Nic víc už nebude.
(Tentokrát už tě nebudu dobíhat...)

Neotáčej se za mnou,
já tě vidím!
Tvé kradmé pohledy
a neurvalé myšlenky.
Nenápadnost není tvá silná stránka.

Tak neohlížej se za mnou,
viděl bys něco, co nechceš...
Pravdu.
Že už nikdy nebude "my dva".
Budeme každý sám.
Ve světě, kde se budeme pořád jen otáčet.
Dívat se po druhých...
A přitom hledat sebe.

Já jsem tady!
(Volám mlčky a klopím oči)
Přečteno 316x
Tipy 22
Poslední tipující: poustevník Jirka, Já Esther Ruth, Alea - kometa kdovíco přinese, 0-0, Psavec, Skywalker, miriaim, Bíša, Veru, prostějanek, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

óóó... no, je krásná... opravdu.

16.03.2008 18:50:00 | Já Esther Ruth

připomíná mi část mého života...úplně jako vyztřižená...
povedla se ti

27.02.2008 13:55:00 | 0-0

Výborná...Ale ten, kdo říká "neotáčej se za mnou" si to sám nechce připustit, co...

26.02.2008 11:18:00 | Veru

sqely../neotacej se za mnou/ ouu..kazdy sam...kkonec...

26.02.2008 10:55:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí