Smutný den

Smutný den

Anotace: ...

Sbírka: Chvilka pro ženu

Dnes ráno
mi u dveří zaťukal
smutný den.

Můj včerejší sen
rozplynul se
v mracích
co hladí vrcholky
zasněžených hor.

Mám-li sílu, vzdor
pak kříž na kostelní věži
mi připomene motlitbu.

V raním paprsku zahlídnu
kousek Tvého úsměvu.

Kostelní zvon prozradil
osmou hodinu ranní,
to už vstáváš
a vaříš si
sám pro sebe
černý čaj do termosky,
aby jsi jej mohl ještě teplý
pít i večer.

Jako naše poslední noc.
Autor Jana Marie, 26.02.2008
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: IvoMaria, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí