Troska?Srdce? Sny? NAIVITA!!!

Troska?Srdce? Sny? NAIVITA!!!

Anotace: Pocity...

Jak voda v potoce,
jak plná bezmoce.
Cejtím se jak troska,
troska bez srdce.
Kdo ho má, kdo ho vzal?
Kdo na něj pozor nedávál?
Srdce se rozbilo,
rozbilo na kousky, kdo mi sny pošlapal?
Autor Mazlinkaa, 26.02.2008
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí