Když..

Když..

Anotace: Vzpomínky schovám si do květináče, zasadím své srdce ať si pláče a zaliju ho kapkou vody. Přisadím k němu kousek lásky, bez soucitu a bez nadsázky a budu doufat v lepší doby.

Když ano smývá ne
a ne se v možná mění,
když mé tělo je Tvé
a Tvé Ti vlastní není.

Když potlesk střídá hru
a den se s nocí míjí,
když jako v krásném snu
se Tvé rty v moje vpíjí.

Když dotek dlaně Tvé
a naší kůže tření,
když ruce mají pré,
těla se v celek změní.

Když krůček střídá krok,
mráz jarní pousmání
a v duši je pár slok
z krásného milování.

Já si stýskám..
Autor grázlík, 26.02.2008
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, labuť, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí