Žízeň

Žízeň

Anotace: Možná si žízeň měl a možná to byl hlad, možná si oněměl a nebo zůstal stát, možná si vzpomeneš teď, když si v dáli, jak oba spolu jsme jako led táli.

Upíjíš mě jak colaloku
a s chutí snídáš do rána,
usínám po té na Tvém boku,
jak vločka sněhu roztálá.

Upíjíš mě jak čokoládu,
jemně Ti plynu po jazyku
a Tvoje tělo bývá k ránu,
pokryté spoustou otazníků.

Upíjíš mě jak vodku s ledem,
pomalu Ti sjíždím do těla,
a pak se chvíli cítíš sveden,
jak první láska nesmělá.

Upíjíš mě jak horký kafe,
pomalu, jemně, po doušku,
pak svalíme se na kanape
a já Tě líbám na oušku.

Upíjíš mě jak kapku deště,
prudce, divoce s něhou
a já pak křičím lásko ještě,
zůstaň, já chci být s Tebou.
Autor grázlík, 26.02.2008
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Niké, WhiteSkull, labuť, Boleslava, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí