...

...

Anotace: Moc se mi tohle nepovedlo... Potrebovala jsem se vypsat, ae nic moc z toho nevzniklo...

(ěščřžýáíéů)

Naivne jsem si myslela,
ze uz nejsme naivni.
Ze uz te nepotrebuju...

Zrejme jsem se spletla...
Moc te chci...
Potrebuju te k tomu,
abych byla stastna...

Vis... Nechapu, proc jsem te poznala...
Myslela jsem, ze tim, ze jsem te poznala...
Jsem prestala byt naivni...
Poucila se... Zmoudrela...
Dospela... Cokoliv...

Ale zacinam zjistovat,
ze jsem vlastne tam, kde jsem byla...
kdyz jsem te ztratila...
Ze jsem se vubec nepoucila...
Vubec nezmoudrela...
Akorat se trapim vic, nez predtim...

To jsme byla aspon jeste mala...
Videla svet jednodusse...
Diky tobe je slozitejsi...
Jen nevim jestli je to tak spravne...

K cemu mi jsou ti dalsi...
Kdyz touzim jen po tobe...

Kdyz jsi me objimal...
Prisla jsem si v bezpeci..
Kdyz me objimaji oni...
Prijdu si ztracena...

Ztracena sama v sobe...
Se svyma pocitama...
S tebou v hlave...

Chtela bych byt bezcitelna...
Vyvarovala bych se tim toho vseho, co prozivam...

(ěščřžýáíéů)
Autor Someday, 26.02.2008
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: 0-0, Teríshek xD, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oprav si ty šílený hrubky, ať to nekazí celkovej dojem, nemyslím diakritiku, ale třeba z/s a čárky, jináč to není špatný:)

26.02.2008 20:09:00 | Radiz

taky bych chtěla být bezcitná...+

26.02.2008 20:05:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí