Miluji tě

Miluji tě

Anotace: ...

Stále o tebe stojím,
má věrná lásko,
mé zamilovanosti se bojím,
důvěřuji ti krásko.

Slzy mé jsou plné vzteku,
když nevím kde tě mám,
Bez tebe je mi do breku,
život za tebe já dám.

Poznávám tvé srdce něžné,
vím, že mě již miluješ.
Tohle všechno není běžné,
jen duší mě zbožňuješ.

Miluj mě, má lásko,
jako já miluji tebe.
Vždy ti budu říkat krásko,
nebudu myslet jen na sebe.
Autor tearful, 26.02.2008
Přečteno 797x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí