Jedno z posledních

Jedno z posledních

Anotace: Nevím co říct..prostě nevim...

Útržky zdravého rozumu
pokud mi nějaké zbyly
vložím do vzpomínek na Tebe
a upnu se zase už na tak dost prošlé sliby...

Lhůta už prý vypršela
a to i ta naše promlčecí
kdy nikdo z nás nevyřkl rozsudek
a já se dobrovolně oddám umučení

Někdo holt prý už trpěl
jiní trpí až nyní
jen čtyři stěny, já...
..a matný opar po naději, že se to jednou změní...
Autor Niké, 27.02.2008
Přečteno 425x
Tipy 7
Poslední tipující: Duhová, estrellita, jedam, Ďáblí-andílekO:-), Vladimír P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen jedno můžu říct
že nic nebolí víc
než srdce zlomené
-to nikdy bolet nepřestane.

pěkná básnička
=)

01.03.2008 19:36:00 | Duhová

Pěkná báseň.

28.02.2008 21:22:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí